Titel

07 Tumult in een toeristenhotel

Schrijver
Uitgever

De Eekhoorn, Harderwijk

Prijs

3,25(Excl. verzendkosten)

Beschikbaar

14 exemplaren

Bijzonderheden

192pp

Meer info
Bob Evers 07: Tumult in een toeristenhotel,

Jan Prins en Arie Roos krijgen bezoek van een zekere John Bennet uit Engeland. Zij vernemen dat een kennis van hem, Vonnie Vasser, door zijn oom Barclay (tevens voogd van Vonnie) is opgelicht voor 30.000 pond uit een erfenis en dat geld heeft besteed voor de financiering van zijn toeristen- en badhotel 'Seaview' in Blackpool. Vonni Vasser heeft al verscheidene malen geprobeerd dit geld terug te krijgen, maar Barclay trekt zich er niets van aan. Vonnie heeft nu besloten het zijn oom lastig te maken en in het hotel de boel op stelten te zetten en roept daarbij de hulp in van Jan en Arie, omdat zij bekend staan om hun doortastendheid en vindingrijkheid. Deze besluiten onmiddellijk hem te helpen, want een dergelijke oplichting wekt hun verontwaardiging op en druist in tegen hun rechtvaardigheidsgevoel. En inderdaad wordt in het hotel de boel op stelten gezet. De meest komische en dolle dingen worden bedacht en binnen twee dagen staat als het ware het hele hotel op zijn kop en zit Barclay met de handen in het haar. Zelfs komt er een heel legertje journalisten opzetten om voor de dagbladen de meest sensationele verhalen te kunnen verslaan… 
Afbeeldingen
Heide, Willy van der - 07 Tumult in een toeristenhotel
De Boekenkamer Kootwijkerbroek

Beste bezoeker,

Welkom in het meest actuele aanbod van De Boekenkamer.
Bent u 'boekzoekende' ?? Waarschijnlijk kunnen wij u helpen. Is het gezochte boek hier niet aanwezig, kijk dan op onze internetsite. Of bezoek onze winkel in Kootwijkerbroek. Afstand te groot?? bel onze vriendelijke medewerkers en vraag naar de mogelijkheden.

De Boekenkamer,
Wesselseweg 178-2,
3774 RM, Kootwijkerbroek,
0342-440590,
na 18:00: 06-27435409
info@deboekenkamer.nl
www.deboekenkamer.nl

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekenkamer.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekenkamer
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekenkamer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekenkamer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekenkamer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren