Titel

Bart en Kees. Twee en veertig samenspraken over De woestijnreis der kinderen Israëls. Naar aanleiding van Numeri 33. De oude, welbeproefde en altijd verse weg, welke van het diensthuis der zonden naar het Kanaän der ruste leidt. 12e (herziene)...

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789033132452

Uitgever

Den Hertog - Houten 2023

Prijs

24,90(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Hardcover, 288 blz. NIEUW!

Meer info
In dit zijn wellicht bekendste boek schrijft ds. G. van Reenen over de oude en toch altijd weer nieuwe en welbeproefde weg die van het diensthuis der zonden leidt naar het Kanaän der rust. Dat doet hij met als leidraad Numeri 33. Daarin lezen we van meer dan veertig plaatsen waar de Israëlieten zich legerden tijdens hun tocht door de woestijnreis.
Het was de auteur erom te doen vanuit dit hoofdstuk door middel van samenspraken onderwijs in het geestelijk leven te geven. ‘Heel die pelgrimstocht is een leerbeeld van de weg, die ieder van ons op een geestelijke wijze te bewandelen heeft, zal het wel met ons zijn voor die grote eeuwigheid.’
De woestijnreis der kinderen Israëls is ingeleid door A. Bel.
Ds. G. van Reenen (1864-1935) was een bekend predikant in de Gereformeerde Gemeenten. Veel geschriften van hem zagen het licht. Hij had de gave ontvangen om in de vorm van samenspraken op een onderwijzende manier te schrijven.
Afbeeldingen
Reenen, Ds. G. van - Bart en Kees. Twee en veertig samenspraken over De woestijnreis der kinderen Israëls. Naar aanleiding van Numeri 33. De oude, welbeproefde en altijd verse weg, welke van het diensthuis der zonden naar het Kanaän der ruste leidt. 12e (herziene)...
Versprille Krabbendijke

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Versprille.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Versprille
  • Na uw bestelling ontvangen u en Versprille een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Versprille vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Versprille kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren