Titel
Chocolade / Ontdekken, proeven en genieten
Schrijver
Stanes, SaraJayne
Taal
Nederlands
ISBN
9789059207035
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
Prijs
€ 3,00(Excl. verzendkosten)
Bijzonderheden
64pp, Gebonden,met papieren omslag, zgan
Meer info
Niets ter wereld kan chocolade overtreffen. Deze explosie van smaken en aromaLs geeft ons de allerheerlijkste sensatie. Door de cacaoboter is chocolade de enige eetbare substantie die net onder lichaamstemperatuur smelt. Chocolade smelt als het ware in de mond. De hemel op aarde.
Chocolade-expert Sara Jayne Stanes nodigt u uit voor een rondleiding door de wonderlijke wereld van chocolade. In Ontdekken neemt ze u mee vanaf de oorsprong in Mexico, waar chocolade oorspronkelijk alleen als drank werd geconsumeerd, tot aan de chocolade die we tegenwoordig kennen.
In Verkennen ontrafelen we de verschillende variëteiten, en leert u waarop u moet letten als het om kwaliteit gaat, waar u chocolade het beste koopt en hoe u er het meest van geniet. Sara geeft u zelfs een les over proeven. Met bijna 300 verschillende smaken en 400 aroma's kent de cacaoboon een ongeëvenaarde complexiteit. Een willekeurig stukje chocolade kan smaken bevatten variërend van bessen tot butterscotch, en van exotische bloemen tot citroengras.
Genieten bevat een verleidelijke selectie aan recepten. Probeert u de truffels eens, of het roomijs, een super royale chocoladecake of de brownies.
Het maakt niet uit of uw voorkeur uitgaat naar donkere chocolade of witte champagnetruffels, dankzij Chocolade geniet u intenser van elke chocolade.
Chocolade-expert Sara Jayne Stanes nodigt u uit voor een rondleiding door de wonderlijke wereld van chocolade. In Ontdekken neemt ze u mee vanaf de oorsprong in Mexico, waar chocolade oorspronkelijk alleen als drank werd geconsumeerd, tot aan de chocolade die we tegenwoordig kennen.
In Verkennen ontrafelen we de verschillende variëteiten, en leert u waarop u moet letten als het om kwaliteit gaat, waar u chocolade het beste koopt en hoe u er het meest van geniet. Sara geeft u zelfs een les over proeven. Met bijna 300 verschillende smaken en 400 aroma's kent de cacaoboon een ongeëvenaarde complexiteit. Een willekeurig stukje chocolade kan smaken bevatten variërend van bessen tot butterscotch, en van exotische bloemen tot citroengras.
Genieten bevat een verleidelijke selectie aan recepten. Probeert u de truffels eens, of het roomijs, een super royale chocoladecake of de brownies.
Het maakt niet uit of uw voorkeur uitgaat naar donkere chocolade of witte champagnetruffels, dankzij Chocolade geniet u intenser van elke chocolade.
- Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
- U handelt deze order direct af met Wi(e)lskracht Books
- Na uw bestelling ontvangen u en Wi(e)lskracht Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Wi(e)lskracht Books vermeld.
- De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
- Wi(e)lskracht Books kan betaling vooraf vragen.
- Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.