Titel

Wenstelefoon

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789025840242

Uitgever

Leopold B.V.

Prijs

8,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1986, Gebonden, harde kaft

Meer info
Recensie
In een hecht samenspel van tekst en illustraties worden de avonturen neergezet van twee parmantige schoolkinderen als zij in het bezit komen van een telefoonhoorn die al hun wensen kan vervullen. Vooral bij uitstapjes met de klas vallen de kinderen en hun juf van de ene verbazing in de andere. De vertalers hebben de Tsjechische eigennamen aangehouden waardoor het boek zijn oorspronkelijke sfeer behoudt, die ook terugkomt in enkele van de illustraties. Het taalgebruik is direct en eigentijds: de telefoonhoorn is onwijs gek en poepiegaaf. Sommige situaties zullen wat uitleg behoeven, zoals de bacillen in de keel van een angina-patient. De overvloedige cartoon-achtige illustraties zijn warm van kleur en zitten vol humor. Het boek zal het meest tot de verbeelding spreken als het wordt voorgelezen aan 7 tot 8-jarigen. Zelf lezen pas vanaf 9 jaar. Dikgedrukte letter; voorin beknopte informatie over auteur en tekenaar.

(NBD|Biblion recensie, Nelleke Hulscher-Meihuizen.)
Afbeeldingen
Macourek, Milos - Wenstelefoon
Macourek, Milos - Wenstelefoon
Macourek, Milos - Wenstelefoon
Macourek, Milos - Wenstelefoon
Macourek, Milos - Wenstelefoon
Macourek, Milos - Wenstelefoon
De Drukpers Tiel

Ik verkoop kinderboeken voor alle leeftijden.
De boeken zijn overwegend in goede staat tot zo goed als nieuw.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Drukpers.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Drukpers
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Drukpers een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Drukpers vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Drukpers kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren