Titel

De verborgen Shakespeare

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

8,00

Beschikbaar

3 exemplaren

Bijzonderheden

nieuw

Meer info
De experts begonnen zich erbij neer te leggen dat Shakespeares komedie 'De storm' voor altijd onverklaard zou blijven. Met DE VERBORGEN SHAKESPEARE pakt theatercriticus Peter Liefhebber de handschoen op en vergelijkt hij stukken en sonnetten van Shakespeare met het werk van andere denkers en kunstenaars, en ook met mythologische vertellingen en mystieke rituelen. Zijn door tal van voorbeelden onderbouwde conclusie luidt: 'De storm' is, net als Mozarts 'De toverfluit', een sprookje over bewustwording en evolutie van de mens.

Peter Liefhebbers eerste toneelrecensies verschenen al in 1963 in de toenmalige Delftsche Courant en een aantal andere regionale kranten. In de jaren zeventig
was hij onderwijs- en parlementair redacteur van De Telegraaf, maar keerde begin jaren tachtig terug naar zijn oude liefde: het theater. Na 1981 kwamen er voor De Telegraaf meer dan 3000 recensies bij.

In DE VERBORGEN SHAKESPEARE combineert Peter Liefhebber zijn belangstelling voor theater met die voor filosofie en metafysica.
In dit onthullende boek gaan kunst, filosofie
en spiritualiteit hand in hand. Plato, Dante, Shakespeare, Goethe en andere kunstenaars komen eruit naar voren als vertegenwoordigers van een oude wijsheidstraditie.

NIEUW, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Liefhebber,  P - De verborgen Shakespeare
Liefhebber,  P - De verborgen Shakespeare
Liefhebber,  P - De verborgen Shakespeare
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren