Titel

Ren, Rose, ren / Het eerste boek van Dolly Parton over een jonge singer-songwriter op de vlucht

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789046829592

Uitgever

Nieuw Amsterdam

Prijs

6,00

Bijzonderheden

2022, 368pp, paperback. Inhj zeer goede staat

Meer info
Het eerste boek van superster Dolly Parton!' Wie op zijn tijd kan genieten van een spannende roman zonder al te veel pretenties [...] is bij Ren, Rose, ren zonder meer aan het juiste adres. Wie gewoon van Dolly Parton houdt natuurlijk ook. ****' De Standaard 'Verdomd onderhoudend. Overduidelijk hoe zeer uit haar artiestenervaring is geput.' VPRO Gids Vluchtend voor haar verleden zoekt Rose een nieuwe toekomst in Nashville, het hart van de countrymuziek. Daar valt ze voor de mysterieuze Ethan en ontmoet ze countrylegende Ruthanna Ryder, die zich over haar ontfermt. Het talent van Rose is ongekend, haar liedjes vertellen haar rauwe levensverhaal en haar ster rijst snel. Maar kan ze de demonen uit haar verleden ontvluchten?Ren, Rose, ren is een meeslepende mix van muziek, spanning en liefde, waarin ook de kenmerkende humor Dolly Parton niet ontbreekt. Het nieuwe, gelijknamige album van Dolly Parton is gebaseerd op de personages uit het verhaal, en de twaalf nieuwe songs staan achter in dit boek.
De Boekerij Woudenberg

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekerij.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekerij
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekerij een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekerij vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekerij kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren