Titel

Ons zijn bewust verruimen

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

6,00

Bijzonderheden

als nieuw, nieuwstaat

Meer info
Een acupuncturiste en regressietherapeute legt uit hoe mensen zichzelf en de wereld in vergaande mate kunnen genezen.

ONS ZIJN BEWUST VERRUIMEN

Shirley MacLaine is een van de prominente personen die dankzij Chris Griscom in contact zijn gekomen met hun hogere zelf. Chris Griscom is acupuncturiste en spiritueel genezeres in Galisteo, een plaatsje nabij Santa Fe (VS). Gebruikmakend van Chinese technieken en acupunctuurnaalden heft zij blokkades op, waardoor ervaringen en informatie uit vorige levens vrijkomen. Zo helpt zij mensen inzicht te krijgen in andere dimensies van tijd en ruimte. Ze brengt hen in contact met hun hogere zelf en leert ben om hun intuïtie te volgen en de geestelijke krachten in henzelf bewust te maken. Ons hogere zelf brengt het aardse zelf in aanraking met die herinneringen die het meest van nut zijn om de problemen op te lossen waarvoor we ons in ons huidige leven geplaatst zien.
In Ons zijn bewust verruimen lezen we over de ontwikkeling die Chris Griscom doormaakte, over haar werk en over de ervaringen met andere bewustzijnsdimensies. Ze vertelt over mensen die zij met haar therapie geholpen heeft en over de spirituele mogelijkheden die ieder van ons in zich heeft. Wulfing von Rohr tekende bovendien uit haar mond op hoe wij nieuwe bewustzijnsgebieden in onszelf kunnen ontsluiten en daardoor een grotere levensenergie kunnen vrijmaken.

ALS NIEUW, NIEUWSTAAT, naam voorin, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Griscom, Chris - Ons zijn bewust verruimen
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren