Titel

Argumenteren

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789043019361

Uitgever

Pearson Benelux B.V.

Prijs

25,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2011, 103pp, paperback, NIEUWSTAAT, inclusief ongebruikte toegangscode

Meer info
Uitverkoopprijs
Samenvatting
Argumenteren is overal. Bij de student die verslag moet doen van een project met een overtuigende presentatie, bij de verkoopster die je helpt bij het uitzoeken van een nieuw shirt, bij de onderzoeker die een advies moet opstellen. Je wordt ermee overspoeld als je tv kijkt - met reclames, documentaires en natuurlijk discussieprogramma's. En de overgrote meerderheid van de weblogs staat vol met argumentatie. Dit boek gaat over hoe argumentatie gebruikt en misbruikt kan worden in al die verschillende situaties. Het leert je vast te stellen of een argumentatie geldig is en of ze sterk is, maar het leert je ook zelf een overtuigende argumentatie op te zetten. Argumenteren is geschikt voor studenten in het hoger onderwijs en voor iedereen die zijn argumentatievaardigheid wil ontwikkelen.
Afbeeldingen
Rijnboutt, Jessica, Heerink, Marcel - Argumenteren
Rijnboutt, Jessica, Heerink, Marcel - Argumenteren
Huis van de Letteren Rotterdam

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Huis van de Letteren.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Huis van de Letteren
  • Na uw bestelling ontvangen u en Huis van de Letteren een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Huis van de Letteren vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Huis van de Letteren kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren