Titel

Kon je me maar zien !

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789049999452

Uitgever

Truth & Dare uit 2006 Omslagontwerp Janine Jansen

Prijs

12,75

Bijzonderheden

Paperback 21x13 formaat 333 pagina's slappe kaft

Meer info
De vierendertigjarige Elizabeth heeft alles in haar leven onder controle, alleen haar twaalf jaar jongere zus Saoirse blijft een storende factor. Saoirse is een wervelwind die overal brokstukken achterlaat, die Elizabeth wanhopig probeert op te ruimen. Zo neemt ze tegen wil en dank de zorg op zich voor Luke, de zesjarige zoon van Saoirse, haalt ze om de haverklap haar zus uit de problemen en hoort ze de klaagzangen van haar vader aan. Intussen probeert ze haar eigen interieurbedrijf met perfectie te runnen. Een leven dat weinig ruimte laat voor misstappen, laat staan voor plezier...
Tot Ivan op een dag arriveert: een spontane, zorgeloze vreemdeling die onmiddellijk het hart van Luke wint, maar ook Elizabeth binnen no time weet te beroeren. Ivan verandert het leven van Elizabeth op een manier die ze nooit voor mogelijk heeft gehouden. Maar is Ivan wel wie hij zegt dat hij is? En is er een toekomst voor hen beiden?
Cecelia Ahern (1981) is de dochter van de Ierse minister-president. Ze debuteerde op 21-jarige leeftijd met P.s. Ik hou van je, een internationale bestseller. Ook haar tweede roman, Voor altijd, was een groot succes en inmiddels werkt Cecelia Ahern aan haar vierde roman.
De pers over Cecelia Ahern:
'Ahern verzacht de pijn van een gebroken hart met hoop en gevoel voor humor in dit positieve en ontroerende verhaal.' PUBLISHERS WEEKLY
'Simpelweg betoverend!' COSMOPOLITAN
'Vlot geschreven en heerlijk romantisch. Je blijft lezen.' VRIENDIN
'Een vette bestseller.' COSMOGIRL
Afbeeldingen
Cecelia Ahern en  Vertaald door Danielle Alders - Kon je me maar zien !
Cecelia Ahern en  Vertaald door Danielle Alders - Kon je me maar zien !
Cecelia Ahern en  Vertaald door Danielle Alders - Kon je me maar zien !
Cecelia Ahern en  Vertaald door Danielle Alders - Kon je me maar zien !
De Olde Jan Herwen

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Olde Jan.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren