Titel

nspiratie en creativiteit / oefeningen voor elke dag om het artistieke zelfvertrouwen te vergroten

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789065334350

Uitgever

Teleac/Not, Stichting

Prijs

23,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2003, Loose-leaf in ringband, 194 p.

Meer info
Bibliotheek exemplaar (stickers op kaft, stempel op (verkreukeld) schutblad), rug stukje los, vlekjes op boekblok, ook wat binnenin, beschadiging binnenkant kaft, verder in goede staat.

Acrylverf is een veelzijdig en makkelijk materiaal. Vandaar dat de laatste jaren steeds meer kunstschilders en mensen die in hun vrije tijd tekenen en schilderen acryl zijn gaan gebruiken. Maar hoe schildert u nu eigenlijk met acryl? Waarmee kunt u het materiaal mengen? Welke acryl mediums zijn er en hoe werken ze? Welke ondergrond kunt u het beste gebruiken? Welke soort penselen kunt u het beste kopen?
Deze en alle andere vragen over acrylverf worden in dit boek beantwoord. Daarnaast leert u stap-voor-stap verschillende genres met acryl schilderen: stilleven, landschap, stadsgezicht, model, portret en kopie van de meester. Natuurlijk komen daarbij algemene principes aan de orde, zoals composities, perspectief, lichtval, etc.
Tenslotte wordt in dit boek ruim aandacht besteed aan het werk van Peter Klashorst, een van de belangrijkste Nederlandse kunstenaars van dit moment. Klashorst neemt u mee naar zijn atelier, inspiratiebronnen en musea en vertelt u hoe u het beste met acryl kunt schilderen. Met afbeeldingen en teksten wordt een veelkleurig beeld geschetst van zijn manier van werken.
Afbeeldingen
Peter Klashorst - nspiratie en creativiteit / oefeningen voor elke dag om het artistieke zelfvertrouwen te vergroten
Queeste Assen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Queeste.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Queeste
  • Na uw bestelling ontvangen u en Queeste een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Queeste vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Queeste kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren