Titel

Lessen in Levenskunst

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

10,00

Bijzonderheden

als nieuw, nieuwstaat

Meer info
In Lessen in levenskunst geeft dr. Wayne Dyer aan hoe wij schijnbaar onmogelijke zaken mogelijk kunnen maken. Hij toont ons dat aan de ware levenskunst zeven basisinzichten ten grondslag liggen, waaronder:

het inzicht dat je je eigen beperkingen creëert,
de wijsheid om op je eigen intuïtie te vertrouwen;
de overtuiging dat alles mogelijk en niets onmogelijk is.
De ware levenskunst bestaat in het creëren van je eigen wonderen en we kunnen dat veel beter en veel vaker dan we denken, mits we onze negatieve en zelfbeperkende gedachten overboord gooien. Dyer geeft praktische strategieën om deze echte wonderen tot stand te brengen in alle aspecten van ons dagelijks leven: onze lichamelijke gezondheid, onze financiële situatie, ons liefdeleven, ons familieleven… Ook bespreekt hij hoe onze persoonlijke houding invloed kan hebben op mondiale problemen als hongersnood, armoede en misdaad.

Dit boek beoogt een andere kijk op de werkelijkheid en is een poging om je te laten zien hoe je het hogere bewustzijn kunt bereiken. Deel 1 beoogt je op één lijn brengen met de onzichtbare wereld, om controle te krijgen over je geest en op het vlak van het hogere bewustzijn te geraken. In deel 2 gaat het over het in praktijk brengen van wat je in je geest hebt voorgenomen, het tot stand brengen van wonderen. Schrijver, psychotherapeut is onbegrensd optimistisch en komt met veel absolute uitspraken waarmee hij de realiteit kwijtraakt. Hij brengt wel belangrijke dingen naar voren, zoals dat de mens zichzelf in zijn mogelijkheden beperkt en vele krachten ongebruikt laat. Een boek van een welbespraakt persoon. Het is niet moeilijk en zal vooral aandacht krijgen bij hen die geïnteresseerd zijn in de geest en de ziel van de mens en haar mogelijkheden. Toptien-boek.
(Biblion recensie, Drs. J.H.A.M. Bekkers)

ALS NIEUW, NIEUWSTAAT, LICHTE VERKLEURING, naam voorin, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Dyer, Wayne - Lessen in Levenskunst
Dyer, Wayne - Lessen in Levenskunst
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren