Titel

De Nostradamus Factor

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

16,00

Bijzonderheden

nieuw

Meer info
Het voorspellen van de toekomst is niet alleen een zaak van begaafdheid, maar veeleer van kennis en oefening. Volgens Ingo Swann beschikt iedereen over het vermogen om in de toekomst te zien. Hij noemt dat vermogen onze Nostradamusfactor. Deze Nostradamus factor kan op eenvoudige wijze ontwikkeld worden. Hoe? Dat leert Swann ons in nuchtere bewoordingen met dit fascinerende boek. Aan alles wat er tot nu toe over helderziendheid en toekomstvoorspellingen werd geschreven, voegt hij de essentiële ontbrekende stukken toe die het waas van geheimzinnigheid dat nog steeds over dergelijke zaken ligt, wegnemen. De schrijver zelf geniet internationale vermaardheid als helderziende. Hij voorspelde onder meer de val van de Berlijnse muur en van Margaret Thatcher. Op zijn vermogens werd de afgelopen twintig jaar in de Verenigde Staten regelmatig een beroep gedaan bij wetenschappelijke en overheidsprojecten.
DE NOSTRADAMUS FACTOR kan met recht een baanbrekend werk worden genoemd.

RecensieEen visie op toekomst voorspellen gebaseerd op een aanpassing van verstandelijke vermogens. De auteur heeft zich laten inspireren door Nostradamus en P. Lemesurier en is internationaal bekend als toekomstvoorspeller. Hij heeft uitgebreid onderzoek gedaan, dat geleid heeft tot een aantal bewustzijns- en waarnemingssystemen die hij met mozaïek aanduidt, waarbij voorspellen wordt gezien als de som van een aantal bewustzijnsactiverende verschijnselen. Het boek is systematisch en goed opgebouwd in ij delen met veel voorbeelden uit de praktijk en heeft een wetenschappelijk niveau. De lezer wordt gestimuleerd met praktische aanwijzingen en oefeningen zijn eigen toekomstvoorspellende vermogens te ontwikkelen. Belangrijk zijn visualiseren, dromen en bewustworden van belemmerende factoren als gevolg van opvoeding, cultuur en maatschappij. Andere invloeden zoals astrologie, geschiedenis, ecologie, politieke ontwikkelingen en buitenaardse entiteiten worden uitgebreid belicht. .
(Biblion recensie, Suze Huson-Hordijk)

NIEUW, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Swann , Ingo - De Nostradamus Factor
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren