Titel

Raven

Schrijver
ISBN

9789054290018

Uitgever

Uitgeverij Conserve

Prijs

4,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1989, 611 pp pocket (rug hol met leessporen, verder goed) Staat van het boek: 7.0

Meer info
Jan Houdijk - Raven
(Uitgeverij Conserve)
ISBN 9054290013
uitgave uit 1989
611 pp pocket
(rug hol met leessporen, verder goed)
Staat van het boek: 7.0

Europa is bedekt met een geweldig oerbos, waarin linden, eiken en iepen overheersen. Het klimaat is iets zachter dan nu, er valt meer regen. Het Noordzee-bekken is nog maar net volgelopen. Op de grens tussen zee en land, daar waar het water en de vegetatie altijd met elkaar in oorlog zijn leven mensen. Ze bestaan van visvangst en jacht en van het verzamelen van vruchten en eetbare planten.

Raven is met zijn dertien zomers een zoon van dit jagersvolk. Zijn vader is verdronken. Daarna vindt zijn moeder een nieuwe levensgezel. Diens houding is voor de jongen zo onverdraaglijk, dat hij besluit om van huis weg te lopen en pas terug te komen wanneer hij sterk genoeg is om de indringer te verdrijven.

Het boek is het verslag van de reis die Raven maakt naar het hart van het 'rijk der langhuisbouwers'. Als hij na een jarenlange omzwerving inderdaad de weg terug naar huis inslaat, is Raven niet alleen getekend door alle gevaren en avonturen die hem zijn overkomen, maar voert hij ook een revolutie mee naar onze streken: een kleine veestapel, als eerste aanzet voor een nieuwe levenswijze die ten slotte de oude volledig zal verdringen.

Prijs €4,-
Afbeeldingen
Houdijk, Jan - Raven
Houdijk, Jan - Raven
Houdijk, Jan - Raven
Houdijk, Jan - Raven
Stanley&Livingstone Utrecht

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!

ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Stanley&Livingstone.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren