Titel

Terug naar de Goden

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

8,00

Bijzonderheden

als nieuw, nieuwstaat

Meer info
• Beklemmende En Onverklaarbare Verschijnselen
• Geheimzininnige Energieën
• Doorbraak van de Tijdmuur
• Chrononautiek: Brug Naar De Sterren
• De God Van Het Jaar 3000

"We zullen de schijnwanden waardoor ons bewustzijn wordt begrensd doorbreken en ons vertrouwd leren maken met nieuwe maatstaven en begrippen, die intelligente wezens lang voor onze rijd reeds bekend waren. Er zullen geen onbegrijpelijke wonderen meer bestaan, maar wel veel dingen die dezondanks - of juist daarom - wonderbaarlijk zullen blijven."
Gerhard R. Steinhäuser, die zich reeds jarenlang kritisch met natuurkundige, parapsychologische en kosmische problemen bezighoudt, ontleedt in zijn boek "Terug Naar De Goden" aan de hand van verrassende, maar soms verbijsterende feiten die onheilbare, onzichtbare werled van ons onderbewuste en komt tenslotte tot de volgende visie: Evenals die "goden" die eertijds als chrononauten op onze aarde zijn beland, zo zullen ook wij mensen in een nabije toekomst in ruimteschepen die sneller zijn dan het licht doordringen tot onbekende werelden.
De Franse filosoof Teilhard de Chardin schreef onlangs: "Wat in onze eeuw staat te gebeuren is van veel groter belang dan het verschijnen van christendom en boeddhisme. Het gaat er morgen niet langer om menselijke eigenschappen tot te dichten aan de een of andere godheid, maar (vermeende) goddelijke eigenschappen aan de mens. En daarom zal in de zeer nabije toekomst het fantastische een kans hebben te zijn."
Een klein voorbeeld van dat fantastische heeft bijna idereen wel eens meegemaakt: Op bepaald ogenblik heeft men de vaste overtuiging, dat alles wat men op dat moment meemaakt zich - in de herinnering - vroeger al eens precies zo heeft afgespeeld. Is dit waanzin of werkelijkheid? De moderne wetenschap heeft onomstotelijk bewezen, dat er achter de vertrouwde, zichtbare wereld een onpeilbare, onzichtbare wereld bestaat.
Evenals bij andere raadselachtige verschijnselen - zoals telepathie - worden tijdsverschuivingen bewerkstelligd door geheimzinnige energieën van hoger-dimensionale aard. Zal het de mens van het derde millenium lukken om deze tijdsbarrière te overwinnen en alles wat hem tot dusver onbegrijpelijk voorkwam te gaan begrijpen?

ALS NIEUW, NIEUWSTAAT, LICHTE VERKLEURING, omslag licht beschadigd, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Steinhauser, Gerhard R. - Terug naar de Goden
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren