Titel

Alternatieve en natuurlijke geneeswijzen

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

10,00

Bijzonderheden

als nieuw, nieuwstaat

Meer info
Alternatieve en natuurlijke geneeswijzen – Ann HillVolgens velen moeten de niet-officiële geneeswijzen meer kansen krijgen. Over de hele wereld danken miljoenen mensen hun leven aan een modern geneesmiddel of aan de reddende hand van de chirurg, maar de schittering van de medische en technische vooruitgang werpt een slagschaduw over de totale mens. Faalt de behandeling dan zoekt men steeds vaker nieuwe hoop op verbetering bij de niet-officiële genezers. Onze wetgeving beschermt — terecht — arts én patiënt. Kwakzalverij is verboden en moet verboden blijven. Volgens velen is er echter te weinig ruimte gelaten voor behandelwijzen die zich in het laboratorium moeilijk laten verklaren, maar die niettemin vaak reeds eeuwenlang bestaan, of juist nog zo nieuw zijn dat de arts er niet aan durft. Dit aantrekkelijke, rijk geïllustreerde boek geeft een zeer compleet overzicht van de alternatieve en natuurlijke geneeswijzen. Er worden 120 behandelwijzen in beschreven en met ruim 280 afbeeldingen verduidelijkt. Lees, waarom de niet-officiële genezers menen in tal van ‘hopeloze’ gevallen wel een succesvolle behandeling te kunnen bieden, hoe met nieuwe onderzoekmethoden kwalen herkend kunnen worden die anders verborgen zouden blijven, en — dat is in feite het allerbelangrijkste —welke alternatieve methoden er zijn om volledig lichamelijk zowel als geestelijk gezond te worden én te blijven. Dit boek biedt een rijk geschakeerd overzicht van alle wijzen waarop buiten de officiële geneeskunde wordt gezocht naar een beter begrip van de totale mens, zijn behoeften, de relatie tot zijn omgeving en de samenleving

Recensie
Het lijkt wel of de belangstelling voor alternatieve geneeswijzen steeds groter wordt. Dit boek beantwoordt prima aan de behoefte van de lezer meer te weten te komen over de verschillende “soorten” van geneeswijzen. Er wordt n.l. aandacht besteed aan 120 vormen alternatieve geneeswijzen, ieder rijkelijk geillustreerd met foto’s en overzichten. Kenmerkend voor dit boek is nl. dat naast de traditionele vormen als acupunctuur, homeopathie, hydrotherapie ook veel aandacht wordt besteed aan de minder bekende vormen als psycho-drama, kymatiek, danstherapie, manueeltherapie, kleurtherapie. Het is een goed leesbaar boek voor al diegenen die meer willen weten van de niet officiele geneeswijzen. (NBD|Biblion recensie, J.H.G. van Vliet-Rientjes)

ALS NIEUW, NIEUWSTAAT, LICHTE VERKLEURING, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Hill, Ann - Alternatieve en natuurlijke geneeswijzen
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren