Titel

Stenen hebben pijn

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

6,00

Bijzonderheden

als nieuw

Meer info
Meditatie van een psychiater over de verschillende aspecten van de subtiele belevingswereld van de mens.

J. R. M. Maas, de schrijver van Bomen spreken zal voor zijn tweede boek, Stenen hebben pijn, zonder twijfel een even groot en dankbaar publiek vinden. Hij tracht op een ingehouden, voorzichtige wijze, in een tastende taal – die de lezer het denkproces, met alle onzekerheden en twijfels, bijna pijnlijk treffend laat meebeleven – woorden te vinden voor wat haast niet te verwoorden is. Over de wereld onder de zogenaamde objectieve realiteit, over de utopie van de relatie, over schuld en het ontbreken van schuld, over schuld en verantwoordelijkheid, macht en onmacht, het alleen zijn en het zich veilig voelen, over overgave en beheersing, samenzijn en conflict, over het ‘binnen’ en ‘buiten’ in de mens, over ouder worden en het verzet tegen de dood.
Die meditatie over dood en verzet – en over de functie van verzet zonder kans op succes – voltooit een diep menselijk geschrift, dat in geest en hart van veel lezers weerklank zal vinden.
RecensieDe schrijver heeft in dit boekje verschillende aspecten van de subtiele, haast onzegbare belevingswereld van de mens voortreffelijk en genuanceerd analyserend weten te formuleren. In deze uiteraard subjectieve beschouwingen zal iedere aandachtige lezer op zijn eigen wijze, aangepast aan zijn innerlijke toestand, zichzelf kunnen herkennen.

ALS NIEUW, LICHTE VERKLEURING, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
J.R.M. Maas psychiater - Stenen hebben pijn
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren