Titel

Boodschappen uit de Kosmos

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

8,00

Bijzonderheden

nieuw

Meer info
Boodschappen uit de Kosmos – Michael Hesemann en Herman HeggeRaadselachtige graancirkels en andere pictogrammen in het veld. Engeland wordt al jaren verrast door deze vreemde verschijnsele. Ook in Duitsland en de Lage Landen worden in toenemende mate geheimzinnige tekens in het veld waargenomen. Zijn de cirkels het werk van buitenaardse krachten of is er sprake van collectieve suggestie of boerenbedrog? En hoe zijn echte cirkels van onechte te onderscheiden?
In Boodschappen uit de Kosmos laat de Duitse deskundige Michael Hesemann alle bekende cirkels en pictogrammen de revue passeren. Daarnaast beschrijft hij, voor zover bekend, de neven verschijnselen – van neer gestorte piloten tot schijven binnen de cirkels en legt hij verbanden met vroegere beschavingen waar ook reeds graancirkels werden gevonden en beschreven.
In een apart hoofdstuk belicht de Nederlander Herman Hegge de toestand in Nederland. Nu de graancirkels in Engeland in frequentie afnemen verwacht hij dat ze elders in de wereld – en niet name in de Lage Landen – zullen toenemen. De graancirkels vormen een fenomeen waar de wetenschap niet meer om heen kan: een boodschap voor de mensheid die van groot belang kan zijn voor het voortbestaan van de wereld zoals wij die kennen.
Boodschappen uit de Kosmos is het uiterste, actuele antwoord op alle vragen over dit intrigerende onderwerp.

NIEUW, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Hesemann , Michael - Boodschappen uit de Kosmos
Hesemann , Michael - Boodschappen uit de Kosmos
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren