Titel

Nachttrein naar Lissabon

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789028421011

Uitgever

Wereldbibliotheek

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2006, 414pp, paperback. Zo goed als nieuw. Bezorging voor € 2,00 in de omgeving van Almaar en Dijk en Waard

Meer info
Midden in een les verlaat de leraar Raimund Gregorius het klaslokaal. Opgeschrikt door het plotselinge besef dat de tijd hem door de vingers glipt, laat hij zijn geordende leven achter zich en vertrekt hij nog diezelfde nacht met de trein van Bern naar Lissabon. De aan- leiding voor deze drastische stap is een boek dat hij bij toeval in handen heeft gekregen. Het is van Amadeu de Prado, een Portugese arts die zo indringend schrijft over de diepste ervaringen in het leven van de mens, dat Gregorius er niet meer van loskomt. In Lissabon gaat hij op zoek naar sporen van Prado en komt hij in contact met mensen wier leven vervlochten is geweest met dat van deze raadselachtige man.
Afbeeldingen
Mercier, Pascal - Nachttrein naar Lissabon
Mercier, Pascal - Nachttrein naar Lissabon
Leonardo Broek op Langedijk

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Leonardo.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Leonardo
  • Na uw bestelling ontvangen u en Leonardo een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Leonardo vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Leonardo kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren