Titel

Ik bestaat uit twee letters

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789029524117

Uitgever

De Arbeiderspers

Prijs

18,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2018, 720pp, paperback, z.g.a.n. nauwelijks zichtbare leesrimpel van 'rug'. Verzend(-kosten) afhankelijk van gekozen verzendbedrijf i.o.m. de koper

Meer info
In de vroege ochtend van 13 december 1967 wordt A.H.J. Dautzenberg geboren, drie minuten na zijn broer. Pas enkele uren voor de bevalling hoort zijn moeder dat ze zwanger is van een tweeling, en in allerijl wordt een tweede naam bedacht. Een halve eeuw later gaat Dautzenberg op zoek naar zijn gelukkige jeugd. Hij trekt tijdelijk in bij zijn tweelingbroer die sinds enkele jaren in het ouderlijk huis woont en met wie hij een gecompliceerde relatie onderhoudt. Ik bestaat uit twee letters is een compromisloze verzameling dagboekaantekeningen, zeer korte verhalen, essayistische betogen, brieven, gedichten en strips.
Afbeeldingen
Dautzenberg, A.H.J. - Ik bestaat uit twee letters
Dautzenberg, A.H.J. - Ik bestaat uit twee letters
Leonardo Broek op Langedijk

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Leonardo.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Leonardo
  • Na uw bestelling ontvangen u en Leonardo een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Leonardo vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Leonardo kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren