Titel

Zien met de geest

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

12,00

Beschikbaar

2 exemplaren

Bijzonderheden

als nieuw, nieuwstaat

Meer info
Paranormale vermogens wetenschappelijk onderzocht
met een inleiding van Margaret Mead

Zien met de geest – Russell Targ en Harold PuthoffDit boek ‘Zien met de geest’ geeft een helder verslag van een reeks geslaagde experimenten die de schrijvers, in samenwerking met ruimt twintig proefpersonen, verricht hebben. Hun eindconclusie luidt: ‘verre waarneming het vermogen van ervaren en onervaren vrijwilligers om zonder enig optische waarneming door middel van geestelijke processen verafgelegen geografische of technische doelen te beschrijven – bestaat.
Paranormale verschijnselen hebben de mensheid door de eeuwen heen geboeid en beangstigd: helderzienden, mensen met genezende handen of telepathische gaven waren heksen, door de duivel bezeten of bedriegers.
Onderzoekers van paranormale verschijnselen hebben het dan ook altijd veel moeilijker gehad dan andere wetenschapsmensen, iets dat de schrijvers van dit boek zich terdege hebben gerealiseerd.
De auteurs hebben zich buitengewoon veel moeite gegeven om de wetenschappelijke geloofwaardigheid van hun onderzoek naar het al dan niet bestaan van verre waarneming te verzekeren.
Nog afgezien van de grondige, wetenschappelijke opzet is er een ander aspect dat dit boek tot iets bijzonders op dit gebied maakt: de auteurs hebben een beschrijving opgenomen van een procedure die de lezer kan volgen als hij het paranormale vermogen eens aan den lijve wil ervaren.

ALS NIEUW, NIEUWSTAAT, LICHTE VERKLEURING, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Targ , Russell - Zien met de geest
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren