Titel

Droom van de mensheid

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

8,00

Bijzonderheden

als nieuw, nieuwstaat

Meer info
Geleerden op het spoor van de onsterfelijkheid

Is de gemiddelde leeftijd van de mens werkelijk begrensd tot ± 70 jaar? Geruchten uit verschillende laboratoria geven twijfel daarover. Johannes von Buttlar is het nagegaan en heeft uitgezocht dat de wetenschap middelen heeft ontwikkeld, waarmee bij proeven op dieren een belangrijke verlenging van het leven werd bereikt.

Wordt een droom van de mensheid waar? Talrijke wetenschapsmensen en onderzoekers in de hele wereld werken onder hoogspanning om een van de grootste geheimen van de natuur te ontraadselen: de dood. Veel wetenschapsmensen geloven nu al de leeftijd van mensen te kunnen verdubbelen door medicijnen, sommigen geloven zelfs aan een driemaal zo lange levensduur. Zo'n ontwikkeling kan op een dag tot een geweldige ommezwaai in onze samenleving voeren.
De mens zal voor de belangrijkste beslissing van zijn bestaan worden gesteld: de verlenging van zijn leven tot onbepaalde duur! Zuiver speculatie?
Dromen van wetenschapsmensen? Von Buttlar heeft met alle experts gesproken en van hen sensationele resultaten van onderzoek vernomen, die tot nu toe nog geheim waren: Er zijn geneesmiddelen tegen het ouder worden, uitgebreid onderzoek bij mensen is begonnen.

ALS NIEUW, NIEUWSTAAT, LICHTE VERKLEURING, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Buttler, Johannes von - Droom van de mensheid
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren