Titel

Onze hersenen

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789460033186

Uitgever

Balans, Uitgeverij

Prijs

5,95

Bijzonderheden

2011, 292pp, paperback - als nieuw

Meer info
Daklozen, zwervers, junks. De overspannen buurman. De stille drinker. De obsessief poetsende huisvrouw. De eenzame zonderling. Zijn ze door allerlei ongelukkige omstandigheden vastgelopen, maatschappelijk mislukt, verslaafd, uitgestoten? Of is er iets anders aan de hand? In het prikkelende Onze hersenen toont psychiater René Kahn overtuigend aan dat veel van de mensen die wij vreemd vinden, onaangepast, `anders , niet in de eerste plaats door hun omstandigheden zo zijn geworden. Menselijk gedrag, of wij het nu als normaal beschouwen of als abnormaal, wordt niet bepaald door sociale of familiale omstandigheden. In de meeste gevallen, zo betoogt Kahn, is het een verandering in de hersenen die een ander soort gedrag bepaalt. René Kahn, die de afgelopen decennia baanbrekend onderzoek heeft gedaan naar hersenveranderingen bij de mens, komt in Onze hersenen tot verrassende uitspraken en verhalen. Hij schetst een nieuw beeld van het menselijk gedrag, waardoor de lezer een geheel andere kijk krijgt op `abnormale mensen. Meer dan 25.000 exemplaren verkocht
Afbeeldingen
Kahn, Rene, Bureau InterPunct - Onze hersenen
Boeken Oase Veldhoven

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Boeken Oase.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boeken Oase
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boeken Oase een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boeken Oase vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boeken Oase kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren