Titel
The Professional Chef's Book of Charcuterie Pates, Terrines, Timbales, Galantines, Sausages, and Other Culinary Delights
Schrijver
Mueller, Tina G.
Taal
Engels
ISBN
9780442264253
Uitgever
CBI Book
Prijs
€ 29,95(Excl. verzendkosten)
Bijzonderheden
1987, 276 pp, gebonden, Conditie : Nieuw
Meer info
This book will help you master the art of charcuterie. Over 300 professionally tested recipes highlight this comprehensive guide. Unlike most charcuterie recipes, the exceptional dishes in the book are not limited to traditional pork charcuterie here encompasses meats, fish, vegetables and fruits. Suggestions for variations and substitutions offer many innovative ways to prepare and serve fine charcuterie.
Budget Boek
Alkmaar
Prijzen zijn exclusief portokosten.
Wij hebben geen fysieke winkel meer maar een boek bekijken of afhalen is altijd mogelijk na contact.
- Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
- U handelt deze order direct af met Budget Boek
- Na uw bestelling ontvangen u en Budget Boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Budget Boek vermeld.
- De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
- Budget Boek kan betaling vooraf vragen.
- Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.