Titel

Brazilie & Argentinie in een rugzak

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789026964558

Uitgever

Unieboek

Prijs

1,50

Bijzonderheden

1992 / 193 pagina's / paperback / gebruikssporen

Meer info
Dolf de Vries, de bekende acteur-schrijver, reist graag en veel. Het liefst bezoekt hij, met slechts een rugzak, die gebieden waar het massatoerisme nog niet is doorgedrongen. Kijkend en vooral luisterend, reisde hij maandenlang door onbekend Brazilië en Argentinië. Velen genoten reeds van zijn Het Mes Van De Andes, Trans-Siberië, China In Een Rugzak en Indonesië In Een Rugzak. Maak nu kennis met deze fascinerende landen in Zuid-Amerika, waarover hij met veel betrokkenheid schrijft.
Afbeeldingen
Dolf de Vries - Brazilie & Argentinie in een rugzak
Matheuff Zetten

Enkele natuurtijdschriften en allerlei boeken: romans, biografieën, kookboeken, studieboeken, kinderboeken, reisverhalen, bladmuziek en nog veel meer. In het Nederlands, Engels, Spaans en Duits. In de meeste gevallen geldt: hoe duurder, hoe beter de staat en hoe groter. Uitgezonderd zijn de laaggeprijsde boeken die niet in een brievenbuspakket passen: om de hogere verzendkosten voor u te compenseren, hebben wij de vraagprijs naar beneden bijgesteld.
Let op: wij verzenden alleen in Nederland.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Matheuff.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Matheuff
  • Na uw bestelling ontvangen u en Matheuff een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Matheuff vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Matheuff kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren