Titel

homo empathicus

Schrijver
Taal

Meertalig

ISBN

9789081838412

Uitgever

The Eriskay Connection / Stichting Breda Photo

Prijs

3,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2012, 256pp, hardcover, gebonden.

Meer info
Licht beschadigde kaft, met wat kleine vlekjes, verder in prima staat.

Homo Empathicus zoekt nieuw optimisme, voorbij de huidige gevoelens van frustratie, vervreemding en ontevredenheid. De homo empathicus staat lijnrecht tegenover de homo economicus, die alleen zijn omgeving waardeert in termen van individueel gewin. De homo empathicus belichaamt een nieuwe start in de wereld van morgen, waar ruimte is voor 'samen' en niet alleen voor 'ik'. Homo Empathicus is een verzameling van werken van fotografen die zowel alternatieven als voorbeelden hebben gezocht van een meer betrokken en empathische samenleving. Ze verkennen nieuwe vormen van persoonlijke en gedeelde verantwoordelijkheid. Ze hebben de homo empathicus gezocht in anderen en in zichzelf. Met werk van: Larry Towell, Mikhael Subotzky, Carel van Hees, Irina Rozovsky, Willem Poelstra, Tiina Itkonen, Evgenia Arbugaeva, Alejandro Cartagena, Adam Broomberg & Oliver Chanarin, Jeroen Kramer, Yamamoto Masao, Lara Gasparotto, Dani Gal, Tendance Floue, Donald Weber en veel meer. En een tot nadenken stemmend essay, door de Belgische schrijfster Inge Henneman.
Rijk aan fraaie kleuren-/zwart-wit foto's
Afbeeldingen
Eyck, Geert van / Eijck, Guido van / Henneman, Inge e.a. - homo empathicus
Queeste Assen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Queeste.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Queeste
  • Na uw bestelling ontvangen u en Queeste een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Queeste vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Queeste kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren