Titel

Joey vliegt uit de bocht

Schrijver
ISBN

9789020942996

Uitgever

Terra - Lannoo, Uitgeverij

Prijs

6,50

Bijzonderheden

2001, 183pp, Onderwerp ADHD, krasjes op de achterkaft

Meer info
Grappig en droevig
*
Over vriendschap en liefde
*
Vervolg op het succesvolle 'Joey slikte zijn sleutel in'
Alsof Joey zich nog niet genoeg in de nesten gewerkt had in het onvergetelijke debuut Joey slikte zijn sleutel in, speelt hij opnieuw de hoofdrol in dit soms droevige, maar vooral knotsgekke vervolg. Nieuwe medicijnen houden zijn hyperactiviteit onder controle en Joey kijkt reikhalzend uit naar een vakantie bij zijn vader, Carter. Carter blijkt echter een volwassen uitgave te zijn van Joey's vroegere ik. Hij gaat net iets te enthousiast tekeer, kan geen ogenblik zijn mond houden en hij verliest snel zijn geduld en wordt dan razend kwaad.
Carter is ervan overtuigd dat Joey zijn leven in eigen handen kan en moet nemen. Daarom gooit Joey - hunkerend naar de liefde van zijn vader - zelfs zijn medicijnen weg. In een adembenemende vertelling neemt Joey de lezers mee in oude gewoonten en gedragingen. Tijdens een baseballmatch loopt het goed fout. Gelukkig is Joey's moeder in de buurt. Een tragikomisch verhaal waarin de liefde overwint.
Afbeeldingen
Gantos, J. - Joey vliegt uit de bocht
Gantos, J. - Joey vliegt uit de bocht
Het Viooltje Almelo

Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.

Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.


Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Het Viooltje.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Het Viooltje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Viooltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Viooltje vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Het Viooltje kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren