Titel

Seth spreekt

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789020254136

Uitgever

Ankh-Hermes, Uitgeverij

Prijs

25,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Vijfde druk 1989, 488 pagina's, gebonden met licht beschadigd stofomslag, opdracht met kalligrafeerpen op schutblad.

Meer info
Een hoge intelligentie vertelt over het leven voor en na de dood

Seth spreekt met als medium Jane Roberts (8 mei 1929 - 5 september 1984). Hij gebruikte haar fysieke aanwezigheid om met onze wereld te kunnen communiceren. In haar eerste hoek, The Seth Material, beschrijft zij de verbazingwekkende ervaringen van iemand die ingewijd word( in de mediamieke wereld. Kort daarna begon Seth haar een eigen boek Ie dicteren. Op zijn eigen manier maakt Seth u deelgenoot van alle kennis die bij in de loop van duizenden jaren bijeen heeft vergaard; hij vertelt over gebeurtenissen die bij om zich heen heeft meegemaakt: wat er werkelijk gebeurde op de Calvarieberg, hoe en wanneer Christus weer op aarde zal komen, over de Dode-Zeerollen en verdwenen beschavingen, over zijn eigen problemen als derde-eeuwse paus en over vele andere incarnaties. Hij geeft aan wat een mens onmiddellijk na de dood kan verwachten, hoe iemand een glimp van een vorig leven kan opvangen, hoe je wegen kunt vinden naar en contact opnemen met overleden vrienden en familieleden. Seth beschrijft op welke manieren een mens zich kan oefenen in het vinden van die kernpunten in deze wereld van materie die de geest openen voor het ongeziene en ongekende, voor het buitenzintuiglijke.
Afbeeldingen
Roberts, Jane - Seth spreekt
Roberts, Jane - Seth spreekt
Roberts, Jane - Seth spreekt
boekenliefhebber Apeldoorn

Alle boeken worden met de grootst mogelijke inzet ingepakt en verzonden.
De verzending is voor risico van de koper.
Als u binnen 24 uur geen antwoord op uw bestelling heeft ontvangen, controleer dan uw "Spam-box".
De ervaring leert dat een aantal antwoorden daarin belandt.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel boekenliefhebber.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekenliefhebber
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenliefhebber een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenliefhebber vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekenliefhebber kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren