Titel

De Grote Oorlog. Kroniek 1914-1918. Deel 3: Essays over de Eerste Wereldoorlog.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789059112179

Uitgever

Aspekt

Prijs

7,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2003, 248pp, paperback.

Meer info
Na het succes van de eerdere delen van De grote oorlog, kroniek 1914-1918 verschijnt nu het derde deel in deze spraakmakende serie. Doel van deze serie is de lezers te informeren over de verschrikkelijke oorlog die aan het begin van de twintigste eeuw plaatshad. Onder redactie van drie kenners van deze materie, Hans Andriessen, Martin Ros en Perry Pierik, staan we stil bij belangrijke thema's en discussiepunten over de Eerste Wereldoorlog. Zo belicht Hans Andriessen de visies van Karl Kautsky op het Wilhelminische Duitsland, wordt er bericht over een joodse piloot die in een dubbeldekker getooid met swastika boven het front verscheen en staan we stil bij het avontuurlijke leven van Lawrence of Arabia. Met dit derde deel in de serie De grote oorlog is de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog bij uitgeverij Aspekt uitgegroeid tot een serieus onderwerp. Eerder verscheen er Hoe de oorlog ontstond van de hand van Karl Kautsky, De verlaten monarch, keizer Wilhelm II in Nederland van de hand van Perry Pierik en Henk Pors en De Prins van Wieringen van de hand van de laatst genoemde auteur. Nieuwe titels zijn in voorbereiding.
De boekenzolder Sellingen

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren