Titel

Proces voor Hooghe ende Moghende Heeren van den Raede in Vlaenderen, Tussen de Admodiateurs van alle de Provintiale Rechten ende Middelen van 't voorseyde Vlaenderen voor den t ydt van dry achter-een volgende jaeren ingegaen prima Meye 1719 en...

Schrijver
Uitgever

zonder uitgever

Prijs

100,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

circa 1720, hardcover, linnen band (vernieuwde band), gebonden, 1, 1 + 84 pp

Meer info
Behelsende: 1. Het overbrengen van eene Lyste van de beampte Persoonen die de voorseyde Admodiateurs schuldigh zijn 14 dagen naer het begin van hunne Admodiatie (gelijck sy gedaen hebben ten contentement van de selve Heeren Leden) behoorelijck over te leveren; 2. De overleveringe van eenes Ses Maendelijcken Staet van het provenu by Comisen ofte Ontfangers onder Eedt bevestight ingevolge het 48. Article van de gedruckte Conditien ende noyt gevraeght ofte overgelevert door eeinghe voorgaende ofte jegenswoordige Admodiateurs, als daer aen gederogeert zijnde door de schriftelijcke Conditien,waer op de Adjudicatie is gebeurt; 3. Het stellen van voordere Borge ter causen den Heere Raet ende Directeur van de Vivers Cornelis Walckiers, den Advocaet Mr. Francois Nicolle ende Adriaen de Sadeleere door ordre van Syn Excellentie den Marquis de Prié naer voorgaende Sermo Collegiis by de voorseyde Heeren Leden zijn aenvaert, ende naer gedaen t 'hebben den gerequireerden Eedt in de plaetse van St. Lambert Renetti gekomen zijn
De Refter Tilburg

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Refter.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Refter
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Refter een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Refter vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Refter kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren