Titel

Boven is het stil

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789059362284

Uitgever

Cossee

Prijs

5,00

Bijzonderheden

16e druk 2008, 264pp, paperback in nette staat

Meer info
Het boek is van de eerste tot de laatste bladzijde overtuigend. De lezer wordt met een onopvallend meesterschap het verhaal in gezogen. Het is prachtig geschreven, ingetogen en helder, met talloze details over het dagelijkse boerenleven op het koude, vochtige Nederlandse platteland. De auteur blinkt uit in dialogen, en terwijl Helmer overal in zijn omgeving veranderingen begint aan te brengen, komt zijn innerlijke stem als verteller perfect tot leven. Er zijn intrigerende dubbelzinnigheden, maar nergens klinkt een valse noot. Niets en niemand is voorspelbaar, en toch blijft iedereen geloofwaardig: de vaste melkrijder, de buurvrouw met haar twee ongedurige kinderen, en Jaap, de boerenknecht uit de jeugd van de tweeling, die net op tijd op de boerderij weerkeert om getuige te zijn van de laatste grote verandering, als Helmer eindelijk de verantwoordelijkheid neemt voor wat er over is van zijn eigen leven.
Afbeeldingen
Bakker, Gerbrand - Boven is het stil
Willem Rotterdam

Wij sturen altijd een mail met eventueel betaallink. Deze kan in de spam terecht komen wat kan gebeuren. Wij sturen de mail met het volgende alias: willempronk1948@gmail.com

Portokosten voor brievenbuspakjes in Nederland € 3,85. Portokosten pakketten in Nederland € 4,15 bij verzending naar DHL afhaalpunt. Afleveren aan huis dan € 6,25. Wanneer afleveren aan huis gewenst is dan na bestellen wachten op betaallink, en bij bestellen aangeven thuisbezorgen.
Naar België versturen we via Mondial Relay, dat betekent verzending naar afhaalpunt. De verzendkosten bedragen dan € 6,60. Er kan ook gekozen worden voor DPD waarvoor de verzendkosten € 8,15 zijn, dan bezorging aan huis. Graag bij bestellen aangeven wat de voorkeur heeft.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Willem.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Willem
  • Na uw bestelling ontvangen u en Willem een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Willem vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Willem kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren