Titel

De noodzakelijke revolutie / hoe organisaties en individuen een duurzame wereld creëren

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789052616711

Uitgever

Academic Service

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2009, hardcover, gebonden, 400 p.

Meer info
Zeer licht beschadigde kaft, vlek onderop boekblok en wat voor- en achterin, verder in uitstekende staat.

Grijpen, gebruiken en weer weggooien: dat was lang de mentaliteit in de geïndustrialiseerde wereld. Intussen zien we onze natuurlijke hulpbronnen uitgeput raken en het klimaat veranderen. Urgente kwesties die een unieke kans op verandering bieden. Gelukkig gaan innovatieve ondernemingen en ngo's voorop in de strijd om blijvende verandering tot stand te brengen. De samenwerking tussen het Wereld Natuur Fonds en Coca-Cola, de groene producten van Nike, allemaal voorbeelden die laten zien dat een radicale verandering mogelijk is in de manier waarop we handel bedrijven. Peter Senge en zijn coauteurs tonen in dit boek aan hoe we deze omslag kunnen bewerkstelligen. De noodzakelijke revolutie biedt specifieke strategieën en actiepunten waarmee u de denk- en handelwijze van uw organisatie kunt veranderen. Laat u inspireren door de organisaties en individuen die grensoverschrijdend samenwerken en nieuwe wegen inslaan.
Afbeeldingen
Senge, P. - De noodzakelijke revolutie / hoe organisaties en individuen een duurzame wereld creëren
Queeste Assen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Queeste.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Queeste
  • Na uw bestelling ontvangen u en Queeste een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Queeste vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Queeste kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren