Titel

Het Sovjet Dossier UFO

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

12,00

Bijzonderheden

als nieuw, nieuwstaat

Meer info
Toen de Onderzoekscommissie voor ongewone fenomenen in het luchtruim van de Academie voor Wetenschap (welke in 1985 werd ingesteld na een spectaculair UFO-incident) een oproep deed uitgaan om de waarnemingen van UFO’s in de gehele Sovjetunie in de krant te publiceren, ontving zij spontaan meer dan 30.000 brieven. Dit bijzondere boek verschaft alle informatie over het werk van deze commissie en over de tot voor kort zeer geheime en spectaculaire resultaten van deze onderzoeken. Het is geschreven door een vrouw die in de Sovjetpers ‘Heerseres van het luchtruim” wordt genoemd: kolonel dr. Marina Popovitsj.
‘Gosposcha MIG’ (Lady MiG).
Zij onderzoekt het fenomeen UFO met uiterste nauwkeurigheid: op haar oproep aan haar mede-piloten ontving zij meer dan 4.000 beschrijvingen van geheimzinnige objecten in de lucht, die vanuit het vliegtuig of op de radar werden waargenomen. Uit kringen van de geheime dienst kreeg ze sensationele informatie dat de KGB en het Ministerie van Defensie in het bezit zijn van niet minder dan vijf materiaalproeven van vliegende schotels, waarvan bij grondig onderzoek vastgesteld dat zij vervaardigd zijn volgens een onbekende technologie. Het Sovjet Dossier UFO is een boek gebaseerd op dergelijke wetenschappelijke beschouwingen en onderzoeken met verrassende en opzienbare uitkomsten. Het voorwoord is van Sovjet-ruimtevaartpionier prof.

ALS NIEUW, NIEUWSTAAT, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Kolonel Dr. Marina Popovitsj - Het Sovjet Dossier UFO
Kolonel Dr. Marina Popovitsj - Het Sovjet Dossier UFO
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren