Titel

Naar het Licht Over bijna-doodervaringen

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

8,00

Bijzonderheden

als nieuw, nieuwstaat

Meer info
Phyllis Atwater had in 1977 drie bijna-doodervaringen. Sindsdien heeft zij dit verschijnsel uitvoerig onderzocht. Zij was de eerste wetenschapper die ontdekte dat een bijna-doodervaring (BDE) de fysiologie van de hersenen wijzigt en zelfs de hersenstructuur verandert. Door de combinatie van zowel een bijna-doodoverlevende als een bijna-doodonderzoeker, geeft Atwater een opmerkelijke visie op het verschijnsel BDE. In NAAR HET LICHT werpt zij, op basis van honderden interviews, een heldere blik op de ervaringen met 'de tunnel van licht' en bespreekt zij de nawerkingen en gevolgen van een BDE. Bovendien bespreekt en vergelijkt Phyllis de ervaringen van BDE'ers die na enkele dagen weer tot leven kwamen, met die van hen die zelfmoord probeerden te plegen. Ook stelt zij in dit boek het omstreden punt van de overeenkomsten en verschillen tussen bijna-doodervaringen en hallucinaties aan de orde. Uniek is dat Atwater niet alleen de positieve, hemelse BDE bespreekt, maar ook de negatieve 

ALS NIEUW, NIEUWSTAAT, LICHTE VERKLEURING, naam voorin, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Atwater , P.M.H. - Naar het Licht Over bijna-doodervaringen
Atwater , P.M.H. - Naar het Licht Over bijna-doodervaringen
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren