Titel

Herinneringen aan de dood

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

6,00

Bijzonderheden

als nieuw

Meer info
´Ik kon de pijn niet langer verdragen… En daarna klapte ik in elkaar. Alles werd donker om me heen… na een poosje… ik zat ergens rechtop en kon omlaag kijken…. Ik herkende mezelf daar beneden, in elkaar gekrompen als een ongeboren kind. Twee mensen tilden me op een draagbaar, nee een brancard op wieltjes…´
Zo begon het verslag van een nachtwaker over wat er plaatsvond tijdens zijn hartstilstand en zijn terugkeer in het leven.
Eeuwenlang is er melding gemaakt van allerlei ervaringen opgedaan door mensen die bijna zijn gestorven. Een stralend licht, een prachtig landschap, de verschijning van reeds lang gestorvenen; dit alles doet zich voor in wat wel de visioenen van de dood worden genoemd.
Tegenwoordig keren meer mensen dan ooit terug uit het voorportaal van de dood. Recente vorderingen van de medische techniek en de introductie van doelmatige methoden tot hartstimulatie hebben artsen een unieke kans gegeven om onderzoek te verrichten naar de geestelijke ervaringen die te maken hebben met het sterven en de dood.
In zijn praktijk als cardioloog heeft Dr. Sabom gedurende vijf jaar intensief de ervaringen onderzocht van mensen die klinisch dood waren en tot het leven terugkeerden.
Vele slachtoffers van hartstilstand en andere levensbedreigende crises somden een reeks van buitengewone gebeurtenissen op die ´plaatsvonden´ terwijl zij bewusteloos en bijna dood waren. Sommigen zijn van mening dat hun door deze ervaring een blik werd gegund op een andere vorm van existentie.
Dit boek is een onderzoek naar de aard en betekenis van de ´bijna dood ervaringen´; een verslag over de inhoud hiervan, de mensen die ze opdeden en de omstandigheden waaronder zij plaatsvonden. Het bevat opvallende nieuwe bewijzen, die belangwekkend zijn voor onze opvattingen over de essentie en het doel van het leven.

ALS NIEUW, LICHTE VERKLEURING, naam voorin, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Sabom , Michael B. - Herinneringen aan de dood
Sabom , Michael B. - Herinneringen aan de dood
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren