Titel

Dochters van Eva - Wijsheden van alle tijden over zwanger zijn, geboorte en moederschap

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789026922596

Uitgever

Van Holkema & Warendorf

Prijs

4,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

144pp, Gebonden, in nieuwstaat

Meer info
* Een bron van inspiratie voor moeders en vaders van nu
*
Een ode aan het talent van het moederschap
In Dochters van Eva worden tijdloze inzichten en gebruiken gebundeld van moeders uit culturen over de hele wereld. Dit boek biedt een schat aan kennis, overgeleverd door de Noord-Amerikaanse indianen, de Australische aboriginals en de volkeren van het Midden-Oosten en Europa. Het is een bron van inspiratie en onderricht voor de moeders en vaders van vandaag. Hoe behoedden de Lakota's hun peuters voor nachtmerries? Welke verhalen over de maan kregen Maori-kinderen te horen? Hoe voorspellen Oost-Europese zigeuners het geslacht van een kind? Welke betekenis zien Engelse moeders in geboortevlekken die als ‘strawberry marks’ bekendstaan? Deze schatkist van moederwijsheid brengt gebruiken samen, praktische weetjes en geneeskrachtige kruidenrecepten voor een aantal veelvoorkomende kwalen. Dochters van Eva is een bron van inspiratie en onderricht voor de moeders en vaders van vandaag.
Afbeeldingen
Jackson, Deborah - Dochters van Eva - Wijsheden van alle tijden over zwanger zijn, geboorte en moederschap

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Wi(e)lskracht Books.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Wi(e)lskracht Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Wi(e)lskracht Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Wi(e)lskracht Books vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Wi(e)lskracht Books kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren