Titel

Adempauze

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

16,00

Bijzonderheden

nieuw

Meer info
Adempauze is een van de eerste boeken op het gebied van mindfulness. Linda Kavelin-Popov geeft tips en oefeningen om in balans te komen en te blijven. Daarbij reikt ze je inspirerende deugden aan.

Beklemming, oververmoeidheid en stress: woorden die tegenwoordig bijna iedereen wel kent. Een moment van bezinning is een tijdrovende luxe die de meesten van ons zich niet kunnen veroorloven. Hoe hebben we het zover kunnen laten komen? Hoe zijn we onze richting, ons plezier en onze grenzen kwijtgeraakt? De vraag is: hoe krijgen we de controle over ons leven terug? Linda Kavelin-Popov deed jarenlang werk dat haar heel gelukkig maakte. Maar ineens was de rek eruit. Ze had zichzelf ernstig overbelast en werd ziek. Bij sommige mensen is het een burn-out, bij anderen een ziekte of depressie die tot een halt roept. Bij haar kwam een ziekte uit haar jeugd terug. Langzaam voortbewegend, dankbaar voor betere dagen, moest ze haar krachten weer opbouwen. Luisterend naar haar intuïtie en de adviezen die haar hart haar ingaf, schreef ze Adempauze, een oprecht, steunend en troostend boek voor iedereen die door omstandigheden (tijdelijk) een ander tempo moet aannemen. De Dalai Lama: "Adempauze bevat levendige voorbeelden van hoe we ons dagelijkse leven meer betekenis en inhoud kunnen geven. Ik hoop dat de lezers die de aanwijzingen uit dit boek in de praktijk gaan brengen, de vrede zullen ervaren die deel uitmaakt van werkelijk geluk." Dit boek heeft in Nederland intussen ook veel fans: "Al vele jaren is dit boek mijn 'bijbeltje'. Het biedt me houvast en hoop. Dank je wel!" Annelies Pieterse (heartmath coach) "Adempauze gaat ook dit jaar absoluut weer mee in mijn koffer. Ik vind het heerlijk om er tijdens vakanties stukjes in te lezen om over na te denken." Hanneke Bartelds (docent geschiedenis

NIEUW, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Kavelin-Popov , Linda - Adempauze
Kavelin-Popov , Linda - Adempauze
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren