Titel

Zijn zonder zelf / de kern van zen

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789056701758

Uitgever

Asoka, 2008,

Prijs

7,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Zeer nette paperback, 174 pag, geen inschriften

Meer info
Samenvatting
Jeff Shore Zijn zonder zelfDe kern van zenIn dit boek behandelt Jeff Shore de basis en de essentie van zen op een grondige en zorgvuldige manier. Hij verheldert de verhouding van onze eigen beoefening tot de kern van het boeddhisme. Hij wijst op misverstanden en verkeerde opvattingen over zen en boeddhisme. Op die manier scherpt de lezer zijn eigen praktijk aan en kan in de goede richting verdergaan.De heldere taal en de frisse benadering van Shore maken de kern van zen toegankelijk voor de hedendaagse beoefenaar: niet in eenzaamheid teruggetrokken op een berg, maar middenin het leven van alledag. Hij maakt onomwonden duidelijk hoe je een weifelende, onvolledige beoefening tot een juiste boeddhistische praktijk kunt maken. Hoe kun je een constante beoefening realiseren, niet verstrikt raken in verschillende geestestoestanden en je beoefening voortzetten in je dagelijks leven. Is dat niet precies waar mensen naar op zoek zijn?
Afbeeldingen
Jeff Shore - Zijn  zonder zelf / de kern van zen
Ankerboek Uithuizermeeden

DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ankerboek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren