Titel

In vrouwelijkheid

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

12,00

Bijzonderheden

als nieuw, nieuwstaat

Meer info
In vrouwelijkheid richt zich op het spirituele leven van de vrouw aan de hand van een scala aan onderwerpen zoals seksualiteit, schoonheid, relaties, gezin, macht en carrière.

Verwarring die ontstaan is over de plaats van de vrouwen in de samenleving van de jaren negentig. Zij hecht daarbij een groot belang aan het zoeken en vinden van een spiritueel thuis. Een plaats waar je gerespecteerd en bewonderd wordt. ‘Het is de hoogste tijd dat de vrouwelijke waardigheid tot haar volle recht komt,’ schrijft Marianne Willamson in haar uitdagende, veelzeggende en bijzonder inspirerende boek.‘Met het schrijven van dit boek heb ik geen andere bedoeling dan mijn eigen hart op een creatieve manier uit te storten. Maar dat is op zichzelf al een vurige doelstelling, en ik heb gezien hoeveel mijn hart lijkt op dat van andere vrouwen. De verhoudingen, carrières, kinderen, dromen, het verraad, de hoop, de overwinningen, verliezen - dat alles vormt ook mijn wereld. Onze gevoelens hebben zich vermengd. Onze verhalen vallen samen.Elke schrijver hoopt dat zijn of haar woorden een deur zullen openen, een lichtende opening zullen bieden waar de lezer doorheen kan gaan. Dat is de droom die ik droom voor dit boek’.

ALS NIEUW, NIEUWSTAAT, naam voorin, lijkt ongelezen,  VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Williamson, Marianne - In vrouwelijkheid
Williamson, Marianne - In vrouwelijkheid
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren