Titel

Andermans ziel

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

8,00

Bijzonderheden

nieuw

Meer info
Wat zijn dat voor mensen, psychiaters en psychotherapeuten? Wat doen ze precies in die spreekkamers van ze, waar tegenwoordig niet meer de divan tot de vaste attributen behoort, maar een gewone fauteuil en in een enkel geval een boksbal?
Kunnen mensen zichzelf veranderen? Helpt psychotherapie als iemand een groot verlies moet verwerken of een schokkende gebeurtenis heeft meegemaakt? Kan psychotherapie ertoe bijdragen dat iemand overweldigende gevoelens van jaloezie overwint, of een verlammende spreekangst? Maar vooral: hoe gaat de therapeut bij dit alles te werk? Welke stappen worden gezet, welke methodes toegepast? Hoe zeker is de therapeut van zichzelf en zijn of haar methode? Wat moet er gebeuren als een therapie dreigt te mislukken, als de therapeut een hekel krijgt aan, of verliefd wordt op een cliënt? Kun je als vrouw wel therapeut zijn voor mannen en andersom?
Marjo van Soest interviewde voor Vrij Nederland psychiaters en psychotherapeuten over deze en andere onderwerpen. Degenen die gewend zijn anderen een spiegel voor te houden, moesten zelf in de spiegel kijken. Behalve een aantal boeiende gesprekken leverde dit een verrassend beeld op van de hedendaagse psychotherapie. Voor dit boek zocht de intern ster de therapeuten opnieuw op om een aantal kwesties nog eens op de snijtafel te leggen.
Marjo van Soest is journaliste en werkt voor o.a. Vrij Nederland en VARA-radio. Zij publiceerde op het gebied van de vrouwenemancipatie en schreef samen met Anja Meulenbelt Mannen, wat is er met jullie gebeurd? Aan het genre van de detective-roman waagde zij zich samen met collega-journaliste Hanneke Wijgh. De thriller Maginot was hiervan het resultaat. Eerder maakte zij voor Vrij Nederland een reeks interviews met schrijvers van biografieën.

NIEUW, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Soest , Marjo van - Andermans ziel
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren