Titel

Beatrys.

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Van Dishoeck, Bussum 1932

Prijs

6,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

29e druk, 46pp, linnen band m. tek. Rie Cramer Nieuwe Kunst, heel mooi, op geschept papier, onafgesneden. Netjes geschreven gedicht op schutblad uit '33. Verder in nette staat. 300gram

Paginaat Arnhem

Foto's graag aanvragen via een mailtje. Voor Nederland: Pakketpost is 7,70 euro (PostNL) met Track&Trace; brievenbuspakje tot 2 kg kost 3,85 euro. International shipping costs: please inquire. Ik verpak zorgvuldig en verzend tegen de verzendkosten. Ook kunnen boeken op afspraak worden afgehaald in Arnhem. PayPal betaling is mogelijk tegen een geringe bijdrage voor de PayPal fee.
De vermelding "dik boek" onder extra informatie houdt in dat het boek als pakketpost wordt verstuurd.
Retourzendingen worden uiteraard geaccepteerd na aanvraag, met volledige restitutie van prijs en verzendkosten, koper betaalt porto terugzending.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Paginaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Paginaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Paginaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Paginaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Paginaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren