Titel

Agressie in dromen

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

10,00

Bijzonderheden

als nieuw, nieuwstaat

Meer info
Angst omzetten in positieve kracht. Herman Maas, Jungiaans therapeut, beschrijft en verklaart imaginaties waarin roofdieren voorkomen als symboliek voor angst en verdrongen agressie. In de voortgang der imaginaties wordt het proces van de verwerking van deze gevoelens duidelijk. helder en boeiend geschreven.

In Agressie in Dromen, angst omzetten in positieve kracht behandelt de psychiater Hermann Maass agressie in dromen. Dit doet hij aan de hand van de casussen van vier jonge mannen. Deze waren ten tijde van hun behandeling tussen de zestien en achttien jaar oud. Zij waren alle om verschillende redenen vastgelopen. Maass ontwikkelde een methode waarbij dromen een belangrijke rol spelen. Hij gaat ervan uit dat door niet weg te lopen voor angst en agressie in dromen, maar deze juist te confronteren positieve krachten kunnen worden aangesproken.
Vaak manifesteren angsten zich in dromen over het kwaad, de duivel en dergelijke symbolen. Door actieve imaginatie (geleide dagdromen) kunnen juist deze symbolen worden omgevormd tot positieve ervaringen.
Over de auteurHermann Maass is een Zwitserse Jungiaanse psychiater. Hij heeft verscheidene boeken gepubliceerd over dromen en zijn methode van geleide imaginaties. Enkele van deze boeken zijn ook naar het Nederlands vertaald.

ALS NIEUW, NIEUWSTAAT, naam voorin doorgestreept, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Maass , Hermann - Agressie in dromen
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren