Titel

De derde Jezus

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

14,00

Bijzonderheden

nieuw

Meer info
Deepak Chopra neemt ons mee naar de grens van onze diepste innerlijke waarheid.
Jezus: de mens, het symbool, de spirituele meester. Het nieuwe boek van Deepak Chopra. Jezus: de historische figuur, de Jezus van de theologen en de spirituele leermeester. De visie van Deepak Chopra op het Nieuwe Testament. Het leven van Jezus als bron voor een dieper spiritueel bewustzijn.

De derde Jezus – Deepak ChopraWie was Jezus? Wat moeten we met zijn visie? Waarom zijn ogenschijnlijk zo simpele boodschappen zo moeilijk in praktijk te brengen? Over deze vragen is al eeuwenlang gestreden in woord en daad, zonder ooit dichter bij een oplossing te komen.
Deepak Chopra biedt in De derde Jezus een revolutionaire visie op deze onbegrepen leider, en geeft daarmee de sleutel tot een geheel nieuwe interpretatie van de Bijbel. Chopra ziet niet één Jezus, maar drie. De historische figuur, de Jezus die door de theologen van verschillende religies gecreëerd is, en de spirituele leermeester die besefte dat de mensheid zichzelf naar een nieuw spiritueel niveau moest tillen om in harmonie samen te kunnen leven. Het is deze derde Jezus die iedereen kan inspireren, ongeacht zijn of haar spirituele of religieuze achtergrond.
Met De derde Jezus geeft Deepak Chopra Jezus zijn ware boodschap terug, en beantwoordt daarmee vragen die nu actueler zijn dan ooit.
Dr. Deepak Chopra is ayurvedisch geneesheer en een van de meest geliefde schrijvers op het gebied van zingeving, spiritualiteit en we-tenschap. Hij is de auteur van onder andere Leven na de dood en Hoe wij God kunnen ervaren. Zijn boeken zijn New York Times-bestsellers en zijn in meer dan vijfendertig talen vertaald.

NIEUW, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Deepak Chopra - De derde Jezus
Deepak Chopra - De derde Jezus
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren