Titel

De overgave

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789029565295

Uitgever

De Arbeiderspers

Prijs

3,95

Bijzonderheden

uit 2007, derde druk, 366 pagina's, Hardcover, Boek heeft weinig gebruikerssporen

Meer info
Texas 1836 - een groep jonge Comanche-indianen overvalt het fort van de pioniersfamilie Parker. Granny, de moeder van het gezin, moet toezien hoe haar kinderen en kleinkinderen worden ontvoerd. De vrouw overleeft het ondraaglijke op pure wilskracht.

Veertig jaar later krijgt de dan hoogbejaarde Granny, bezoek van Quanah, de aanvoerder van de door haar zo gehate Comanche. Hij is op weg om zich over te geven en zijn verslagen volk voor altijd in het reservaat te leiden. Hiermee wordt, na bijna vierhonderd jaar, de onderwerping van de oorspronkelijke bewoners van Amerika een feit.

De overgave vertelt het aangrijpende en onvoorstelbare leven van een vrouw die in het gevecht om haar kinderen en kleinkinderen uiteindelijk het machtigste wapen moet leren hanteren: vergeving.
Afbeeldingen
Japin, Arthur - De overgave
Japin, Arthur - De overgave
Japin, Arthur - De overgave
Japin, Arthur - De overgave
Esthersboekenplank Poeldijk

Van elk verkocht boek gaat altijd een gedeelte naar een lokaal goed doel!
De boeken die hier op boekwinkeltjes geplaatst zijn, zijn ook direct via onze website https://www.esthersboekenplank.nl/ te bestellen.
Op onze website zijn nog meer titels te verkrijgen en komen er elke dag nieuwe titels bij!
Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop of ophalen in Poeldijk, dan dit graag bij de bestelling aangeven
Verzendkosten binnen Nederland is € 4.99 via DHL ongeacht het aantal boeken.
Verzendkosten België zijn € 10.95.
Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen risico en rekening van de koper.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Esthersboekenplank.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Esthersboekenplank
  • Na uw bestelling ontvangen u en Esthersboekenplank een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Esthersboekenplank vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Esthersboekenplank kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren