Titel

Architectuurgids Midden- Brabant

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789080580701

Uitgever

Cast

Prijs

12,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2011, 239 pp., paperback. NIEUWSTAAT

Meer info
Nieuwstaat.

Deze gids toont geen doorsnede van de architectuur van Midden-Brabant, maar geeft een beeld van wat het gebied van Waalwijk tot Hilvarenbeek in architectonisch opzicht onderscheidt van de rest van Nederland.

Het karakter van de architectuur wordt in deze regio vanaf het midden van de negentiende eeuw bepaald door de prominentie van industrie en van de katholieke kerk. Met het verdwijnen van de industrie en de ontkerkelijking is daar de afgelopen vijftig jaar een nieuwe Midden-Brabantse karakteristiek bijgekomen: de herbestemming van in onbruik geraakt industrieel en katholiek erfgoed. Verder onderscheidt de regio zich door een ruime aanwezigheid van bijzondere woonhuisarchitectuur.

Ten slotte zijn er in deze regio de en zijn er bouwwerken die zo exceptioneel zijn dat ze ongeacht of ze bij een thema passen een plaats verdienen in een gids. Met meer dan 140 projecten en inleidingen per gemeente over de belangrijkste architectonische en stedenbouwkundige ontwikkelingen vormt deze publicatie een overzichtelijke leidraad voor het ontdekken van de regio Midden-Brabant.
Afbeeldingen
Ibelings, Hans, Leon Sebregts - Architectuurgids Midden- Brabant
boekmakelaar Maastricht

Betaling met paypal is mogelijk.

Afhalen van boeken in overleg.
Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel boekmakelaar.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren