Titel

Aangenaam ik ben Mijzelf

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

24,00

Bijzonderheden

nieuw

Meer info
In dit openhartige boek vertelt Karen over haar ontdekkingstocht naar een authentiek leven. Zij is in Antwerpen geboren en verhuisde in 2000 met haar gezin naar Nederland. Een tekort aan eigenwaarde en een perfectionistische persoonlijkheid zorgde ervoor dat zij allerlei lichamelijke kwalen ontwikkelde. Uiteindelijk resulteerde dit in een bijna verstopte hartslagader en een zware burn-out. Vanaf dat moment draaide zij haar leven 180 graden om en ontdekte ze via de energetische weg haar ware zelf.
Karen is ervan overtuigd dat wij geen slachtoffers zijn, maar dat wij aan het roer van ons eigen leven staan. Zij neemt u mee hoe zij tot deze conclusie gekomen is en van welke handvatten zij gebruik maakt. 'Aangenaam, ik ben Mijzelf' is het verhaal van een vrouw waarin duidelijk wordt dat ieder van ons een onmisbaar stukje is in de universele levenspuzzel.

Over de auteur
Karen Buts is energetisch coach en oud-docent Engels, aardrijkskunde, godsdienst. Zij geeft naast coaching, Reiki en AromaTouch behandelingen ook energetische workshops aan scholen, bedrijven en hotels in binnen- en buitenland.
Haar motto is: ‘Pijn is onvermijdelijk, lijden is een keuze.’ - Boeddha

Boekrecensies :
“Het is een boek dat zo oprecht en authentiek geschreven is dat je meteen in het verhaal zit en je niet meer kan stoppen met lezen. Eén van de unieke boeken die ik in één ruk uit had! Karen’s visie op het leven is verhelderend en geeft hoop in tijden waar velen deze verloren zijn. Karen bewijst dat we zelf de verantwoordelijkheid over ons leven hebben en dat we altijd keuzes hebben.”

NIEUW, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Buts, Karen - Aangenaam ik ben Mijzelf
Buts, Karen - Aangenaam ik ben Mijzelf
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren