Titel

Wat ben je waard?

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

8,00

Bijzonderheden

als nieuw

Meer info
Ons onbewuste kan ons enorm tegenwerken. Dit heet onbewuste sabotage. Daar zijn veel voorbeelden van, zoals het uitstellen van belangrijke telefoontjes en van noodzakelijke acties. Ook lichamelijke symptomen: buikpijn of hoofdpijn voor een belangrijke vergadering of voor spreken in het openbaar. De vele huwelijken die tegenwoordig mislukken zijn hier eveneens een voorbeeld van. Dit heeft onder andere te maken met het feit dat beide partners in hun onbewuste hun eigen sabotagemechanismen met zich meedragen. Het onderkennen van deze sabotagemechanismen kan leiden tot verbetering van de relatie.
Veel mensen saboteren hun succes. Maar ook succesvolle mensen kunnen vaak beter als ze hun onbewuste v¢¢r in plaats van tegen zich laten werken. Hoe meer wij weten over ons onbewuste, hoe meer wij er controle over kunnen krijgen. Daardoor kunnen wij ons leven veel positiever laten verlopen. Dit boek laat zien hoe ons onbewuste onze communicatie, ons taalgebruik en onze lichaamshouding beïnvloedt. Ook wordt ingegaan op het belang van het loslaten van zaken die ons niet langer dienen. Verder wordt beschreven hoe ons onbewuste bepaalde informatie opslaat en bijvoorbeeld een beeld kan geven van vorige levens. Na langdurig onderzoek heeft Roy Martina een methode gevonden, Neuro-Emotionele Integratie (NEI), waarmee op eenvoudige wijze emotionele blokkades opgespoord kunnen worden. Als je ooit hebt gedacht dat bepaalde zaken in je leven beter waren verlopen als je meer greep had gehad op je onbewuste. Als je lijdt aan angsten, nervositeit, stress of andere zaken die je leven en gezondheid negatief beïnvloeden, dan is dit boek om erachter te komen waarom. Als je meer wilt weten over hoe je jezelf saboteert, dan zul je actie moeten ondernemen. Het is tijd om controle te nemen over je onbewuste. Je kunt beginnen met het lezen van dit boek.

ALS NIEUW, diverse accentueerplekken, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Martina, Roy - Wat ben je waard?
Martina, Roy - Wat ben je waard?
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren