Titel

Hoe vertellen we het de kinderen?

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

12,00

Bijzonderheden

nieuw

Meer info
Hoe vertellen we het de kinderen?
7 stappen voor een kindgericht gesprek

Hoe vertellen we het de kinderen? is een warm pleidooi én praktische gids voor scheidende ouders om een respectvolle ouderschapsrelatie op te bouwen. Ter wille van hun eigen levensgeluk en dat van hun kinderen.

Het moment dat ouders hun kind(eren) vertellen dat ze gaan scheiden heeft veel impact. Door dit gesprek in 7 stappen samen voor te bereiden, leg je een goede basis voor een duurzame ouderschapsrelatie, ook al ga je als partners uit elkaar. Zo blijf je een veilige bedding voor je kinderen creëren, voor nu en later.

Het 'kompas van RESPECT' kan je helpen om voor, tijdens en na de scheiding steeds open en eerlijk te blijven communiceren, hoe lastig soms ook.

Verder staat dit boek boordevol praktische tips en voorbeelden. Hoe ondersteun je je kinderen in hun verwerkingsproces terwijl je zelf nog in een emotionele achtbaan zit? Wat vertel je ze wel en wat niet, afhankelijk van hun leeftijd? Hoe voorkom je loyaliteits¬conflicten? Hoe betrek je familie, vrienden en school hierbij?

Anne Buiskool nodigt scheidende ouders uit om vooral mild te blijven, naar zichzelf én naar elkaar. Bewustwording van eigen (familie)patronen is hierbij een belangrijke sleutel.

Een toegankelijk boek voor ouders die wijzer en sterker uit hun scheiding willen komen en daarin een voorbeeld voor hun kinderen willen zijn. En tevens een waardevolle gids voor professionals, leerkrachten, grootouders, kortom voor iedereen die met kinderen in een scheidingssituatie te maken heeft.

OVER DE AUTEUR:
Anne Buiskool is mediator en KIES-coach (Kind In Echtscheiding Situatie). Samen met de vader van haar dochter geeft ze respectvol vorm aan hun gezamenlijk ouderschap. Met haar kennis en ervaring helpt ze ook andere ouders om scheiden niet te zien als falen, maar als een fase van groei en ontwikkeling voor zowel ouders als kinderen.

NIEUW, buitenkant wat verkleuring, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Buiskool, Anne - Hoe vertellen we het de kinderen?
Buiskool, Anne - Hoe vertellen we het de kinderen?
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren