Titel

De onbekende partner

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

12,00

Bijzonderheden

als nieuw, nieuwstaat

Meer info
Dit boek De onbekende partner is bedoeld voor iedereen die zichzelf en zijn persoonlijke relaties beter wil leren kennen. John Sanford laat zien hoe de animus en de anima onze onzichtbare partners zijn in elke man-vrouw-relatie. Onbewust ziet de man zijn anima weerspiegeld in de vrouw en omgekeerd de vrouw haar animus in de man.
Eigenschappen die we hierdoor in onze werkelijke partner menen te zien, behoren in feite toe aan onze eigen anima of animus. Omdat we ons dit vaak niet bewust zijn, kan de relatie hieronder lijden of er zelfs aan kapot gaan. Sanford geeft ons bruikbare informatie, die we direct op onszelf en op onze persoonlijke relaties kunnen toepassen.

De serie beoogt de visie van Jung voor een breed publiek toegankelijk te maken. Daartoe draagt ook dit boekje bij. De auteur, Jungiaans psycholoog, toont aan, hoe anima en animus, de twee tegenovergestelde componenten in man en vrouw, de onzichtbare partners zijn in elke menselijke relatie en van elk menselijk wezen dat zijn eigen eenwording zoekt. Het zijn archetypen, d.w.z. essentiele bouwstenen voor de psyche van elke man en vrouw. Een helder, uitermate stijlvol geschreven boekje, dat hen, die bijv. het beroemde boekje van Emma Jung: “Anima en animus”, over het mannelijke in de vrouw en het vrouwelijke in de man, niet kennen, zeker is aan te bevelen, ook al vraagt het soms wel veel aandacht. Voor de ontwikkelde leek, die zich wil verdiepen in zijn eigen individuatie van harte aan te bevelen

ALS NIEUW, NIEUWSTAAT, naam voorin, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Sanford , J.A. - De onbekende partner
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren