Titel

De helende kracht van onvoorwaardelijke liefde

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

12,00

Bijzonderheden

als nieuw, nieuwstaat

Meer info
De helende kracht van onvoorwaardelijke liefde – Richard MossDr. Richard Moss praktiseerde vijf jaar als arts toen er met de plotselinge schok van een aardbeving een totale omwenteling plaatsgreep in zijn bewustzijn.
De helende kracht van onvoorwaardelijke liefde is een verslag van zijn ontdekking van de krachten die de mens ‘heel’ , dus compleet en gezond kunnen maken.
In zijn eigen woorden:
“Ik ben geen dokter meer in de gebruikelijke zin van het woord. Wat ik nu te bieden heb is groeiende kracht en groeiende liefde. Elke bekommernis over gezondheid of ziekte die losstaat van het veel meer omvattende begrip menselijke transformatie werd minder belangrijk voor me. Het is de radicale transformatie van het bewustzijn, verborgen onder de oppervlakkige beschrijving van de menselijke conditie, die me stimuleert en die ik met anderen wil delen.”
RecensieMoss had vijf jaar als arts praktijk uitgeoefend toen hij een diepgaande verandering van bewustzijn beleefde. De oude Moss hield op te bestaan de ‘Ik’ bleek ‘we’ te zijn (Vgl. oorspronkelijke titel). De illusie van afgescheidenheid was binnen zijn bewustzijn gekomen. Het boek beschrijft dit transformatie-proces op indringende wijze (maar op rustige, nuchtere toon) en de daarmee samenhangende en daarop volgende ontdekkingen. Moss ervoer ‘aan den lijve’ de aanwezigheid van een gigantische energie, die hij leerde kennen als een altijd werkzame helende kracht. In het licht van die energie – waarvoor de mens een kanaal kan zijn – is er geen splitsing tussen lichaam en geest, geen verdeling in goed en slecht. De arts Moss ziet ziekte nu als ‘uitdrukking’ van energie – met name kanker – en als kans tot transformatie. Dit is geen opvatting, maar letterlijk een ‘visie’. Daardoor houdt hij een onderbouwd pleidooi voor transformatie van onze geneeskunst. Nóg een visie van Moss: hij signaleert een groei naar collectieve transformatie. Een belangrijk boek!
(Biblion recensie, K. Scholten Wassink)

ALS NIEUW, NIEUWSTAAT, LICHTE VERKLEURING, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Moss, Richard - De helende kracht van onvoorwaardelijke liefde
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren