Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
Titel

Watersnood, geschiedenis van de eeuwenoude strijd die in de Delta van zuidwest Nederland tegen het water is gevoerd incl. de watersnoodramp 1953.

Schrijver
ISBN

9789071359132

Uitgever

De Buitenspelers

Prijs

45,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2010-640pp. geillustreerde hardcover 33x 25 cm., 672 pp., foto's in kleur, sepia en zw./wit, keurig/ als nieuw

Meer info
Auteur Kees Slager, bekend van o.m. zijn standaardwerk 'De Ramp, een Reconstructie' , beschrijft in dit 640 blz. dikke boek de geschiedenis van de eeuwenoude strijd die in de Delta van zuidwest Nederland tegen het water is gevoerd. Hij neemt u mee terug naar lang vervlogen eeuwen, maar staat ook stil bij de huidige en toekomstige situaties op het gebied van water en veiligheid. Het boek verschijnt in samenwerking met het Watersnoodmuseum in het Zeeuwse Ouwerkerk. Uiteraard is het belangrijkste deel van dit boek gewijd aan De Ramp van 1953. Honderden, veelal unieke foto's laten op groot formaat de verwoesting van weleer zien. In woord en beeld worden de in februari 1953 getroffen gebieden in de provincies Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant belicht en zo ook de delen van Belgiƫ en Engeland die zwaar te lijden hadden van De Ramp.
Afbeeldingen
Slager, Kees - Watersnood, geschiedenis van de eeuwenoude strijd die in de Delta van zuidwest Nederland tegen het water is gevoerd incl. de watersnoodramp 1953.
Duveltje Wormer

 

Nieuwste boeken vanDuveltje

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren